Paulo and Mayka

Paulo
mayka
Paulo en Mayka maken theater omdat ze dat leuk vinden. Theater voor volwassenen dat ook toegankelijk is voor kinderen en theater voor kinderen waar ook de volwassen mens zich ongegeneerd in kan verliezen.
Jarenlang hebben ze bij grote internationale circussen, musicals, balletten en opera's gewerkt. Maar in 1990 besloten Paulo en Mayka, met een schat aan ervaring op zak, de knoop door te hakken om voor zichzelf te gaan werken. En zo geschiedde. Het kleinste circus van Nederland werd geboren. Geen circus pur sang, maar circustheater. Aan het begrip theater geeft het duo een brede invulling. Ze werken veel met levende dieren en in hun voorstellingen zijn ze uitermate veelzijdig. Naast circustheater maken ze straattheater, animatie, entre acts, poppentheater, podiumacts en geven ze trainingen aan jong en oud.
In het verleden voerde Paula & Mayka hun circustheater projecten uit onder de naam Circustheater "Blue Dream" In 2002 organiseerde zij een circus campingtournee onder de naam Circus Zanzara en onder deze naam Circus Zanzara werden ook een aantal feestelijke circustheater projecten gerealiseerd met bedrijven. En in de toekomst zullen Paulo & Mayka de projecten met circus en circustheater vooral uitvoeren onder de naam Circus Zanzara, en hun straattheater, poppentheater en entertainment vooral onder de naam Paulo & Mayka blijven voeren. 
contact us
 
Google
WWW www.paulomayka.nl
    2004 Circus Zanzara by Paulo & Mayka   Email us   Contact Us