opbouw circustent Blue Dream

Uitgebreide informatie circussurvival.nl

Het circus ademt nog altijd een sfeer van romantiek en spanning uit. Voor menigeen is het dan ook een heimelijke fantasie zelf eens de wereld van het circusleven binnen te stappen.

 

In hun professionele circustrainingen wekken Paulo en Mayka deze fantasie tot leven Er wordt gewerkt vanuit de basis en de trainingen zijn vooral gericht op beleving, balans, vertrouwen, samenwerking, ritme en bewustwording.Deze begrippen (balans, vertrouwen, samenwerking, ontspanning en tempo) worden in een tastbare vorm verworven en blijven een leidraad voor de omgang met mensen, en moeilijke en nieuwe situaties

whorkshop acrobathiek
Circussurvival
Zelf (samen) een echte circustent opbouwen met alles er op en er aan, de nachten doorbrengen in caravans en woonwagens en met z'n allen drie dagen werken aan een grensverleggende ervaring, doormiddel van proffesionele wokshops en trainingen het maken van een grote circus voorstelling vol acrobatiek, jongleren, improvisatie en trapezekunsten. Stap zelf de piste in en ervaar het ware circusleven. 
circus training
Een grensverleggende ervaring met altijd verrassende resultaten, voor jong en oud, voor bedrijven, instellingen en scholen. 
Dertig-minuten-training
Het lijkt misschien onmogelijk, maar na een korte uitleg en onder professionele begeleiding kunt ook u binnen dertig minuten een echte acrobatische truc onder de knie krijgen.
teambuilding
teambuilding pauze
contact us
 
Google
WWW www.paulomayka.nl
    2004 Circus Zanzara by Paulo & Mayka   Email us   Contact Us