about Circus Zanzara
voorstelling paard en Hond straattheater voorstelling Bohemen
voorstellingen met dieren
voorstellingen zonder dieren
circustheater voorstelling Fruits de Mer
straattheater voorstelling Pas de Deux opmaat gemaakte voorstellingen
Workshops trainingen en circussurvival
circustheater voorstelling Eau de Vie
vijf minuten theater de Gespinstertent
entertainment en loopacts
verhuur mogelijkheden
about Circus Zanzara
about Circus Zanzara
Niemand zo flexibel als Paulo & Mayka en hun circus Zanzara, of het nu gaat om het inpassen van één van hun acts, het verhuren van hun complete circus, het maken van aangepaste voorstellingen, het verhuren van alleen de circustent (tribune of decoraties), of het totaal organiseren van een festiviteit. Door de jaren heen is onze profesionaliteit, de geheel eigen nostalgisch aandoende sfeer en onze flexibelheid voor onze klanten tot een handelsmerk geworden.
folder in pdf

Jarenlang hebben ze bij grote internationale circussen, musicals, circus balletten en opera's gewerkt. Maar in 1990 besloten Paulo en Mayka, met een schat aan circus ervaring op zak, de knoop door te hakken om voor zichzelf te gaan werken. En zo geschiedde. Het kleinste circus van Nederland werd geboren. Geen circus pur sang, maar circustheater. Aan het begrip theater geeft het duo een brede invulling. Ze werken veel met levende dieren en in hun voorstellingen zijn ze uitermate veelzijdig. Naast circus en circustheater maken ze straattheater, animatie, entre acts, poppentheater, podiumacts en geven ze trainingen aan jong en oud. Mayka speelt sprookjesachtig poppentheater, is toneelspeelster en acrobate en kent de weg in de wereld van de dressuur. In haar entre acts is ze assertief, innemend, praatgraag en brutaal, maar ook lief.

Paulo is van oorsprong meubelmaker, en al even veelzijdig als Mayka. In de rol van mimeclown is hij onbeholpen, onhandig, afgewogen en onpeilbaar. Dezelfde Paulo is echter ook de grijnzende gladjanus in een glimmend pak, een lenig acrobaat en een uitstekend dresseur.

Paulo en Mayka maken circustheater omdat ze dat leuk vinden. Theater voor volwassenen dat ook toegankelijk is voor kinderen en theater voor kinderen waar ook de volwassen mens zich ongegeneerd in kan verliezen.

Het grootste deel van hun werk bestaat uit familievoorstellingen maar ook bij alleen volwassenen zijn ze graag gezien zoals zij zich regelmatig laten zien op bedrijfsevenementen, bedrijfspresentaties, bedrijfstraining, groepstraining, congresses, meetings, bijeenkomsten, congressen, presentaties en presentatieons. Teambuilding, wokshops, theaterprojecten, theatre projects, projecten en projects zijn zeker geen vreemde begrippen voor hun. Ook op scholen geven zij dikwijls workshops van uit hun jaren lange ervaringen vanuit circus, variete, straattheater, straatfestivals, animaties en straatshows.Ook het organiseren van grote projecten is hun niet vreemd. In 1995 organiseerde zij een vierdaagse indoor straattheaterfestival "'t Joaruut" met veel circus en circustheater elementen in de markthallen van Doetinchem In 1999 Organiseerde zij de circustheater productie "Fruits de Mer" die in de zomer periode door Nederland trok. .

Deze productie bevatte een rijk scala aan theaterdisciplines zoals circus, zang, toneel, poëzie dressuur, en luchtacrobatiek. Voor deze producties kregen ze veel steun van verschillende Subsidiënten waaronder: "Fonds van de podiumkunsten" het "Anjerfonds", "Het Schipholfonds" en diverse provinsies

Het duo uit Doetinchem presenteerde o.a. luchtnummer, dressuur, circusdressuur, mime, entertainment, animal acts,, poppentheater in hun eigen tent met de voorstelling "Blue Dream". Hun dieren assortiment bestaat niet uit een paard maar drie paarden, een schaap, een varken. een konijn,een eend, en verschillende honden.De paarde zijn echte friezenpaarden .In 2002 organiseerde zij een circus campingtournee onder de naam Circus Zanzara en onder deze naam Circus Zanzara werden ook een aantal feestelijke circustheater projecten gerealiseerd met bedrijven.

En in de toekomst zullen Paulo & Mayka de projecten met circus en circustheater vooral uitvoeren onder de naam Circus Zanzara, en hun straattheater, poppentheater en entertainment vooral onder de naam Paulo & Mayka blijven voeren. Ook hebben ze zich bekwaamt of meegewerkt aan en in acrobatics, akrobatiekshow, acrobaticshow, vuurshow, fireshow, akrobatiek act, acrobatic en zijn veel van hun acts comical, komichse act en comical act. Ook verhuuren zij hun tent, Bigtop met de bijbehorende tribune, grandstand atiesten artists circus Zanzara

 
Google
WWW www.paulomayka.nl
    2004 Circus Zanzara by Paulo & Mayka   Email us   Contact Us