Harrie Harrewar
Trekkend door veld en beemd, van kermis naar jaarmarkt, probeert de klungelige, slome spullenbaas gedreven door zijn AD-HD hondje zijn spullen aan de man te brengen.
Ieder jaar wordt er weer reikhalzend naar het gezelschap uitgekeken en niet alleen vanwege de handel maar ook vanwege de komische strijd tussen de gezapige baas en zijn rusteloze hondje.
Geleidelijk wordt de hond enthousiaster en gaat steeds meer zijn eigen gang.
Als dan ook nog de eenden zich waggelend in de “strijd” mengen dreigt de spullenbaas het onderspit te delven. Maar door de rust van de oude baas komt alles bij dit onafscheidelijk troepje uiteindelijk op zijn pootjes terecht en trekt de parade naar de volgende jaarmarkt.

De mogelijkheid bestaat om het publiek een blik achter de schermen te geven door de act uit te breiden met een demonstratie hondendressuur -schapen/eenden drijven-waarbij het publiek en kinderen worden betrokken.

Harry, de gemoedelijke spullenbaas met een fors postuur, sjokt altijd achter zijn antieke handkar. Hij buit situaties clownesk uit door consequent achter de feiten aan te lopen.
Tara is een energieke werkhond, een Working Kelpie uit Australië, die werkelijk alles wil doen voor de baas. Of zij nu schapen of eenden moet halen, over een hele rij kinderen moet springen of de hoed van de baas afpakt terwijl zij op zijn rug springt, het maakt haar niets uit. Als er maar gewerkt kan worden.
Tara heeft naast haar grote werklust ook een bijzonder zacht karakter. Hiervan maken ze gebruik om kinderen die bang zijn voor honden een stuk over deze angst heen te helpen.
Ook de indische loopeenden, zo uit de langwerpige lachspiegel gewaggeld, zorgen voor een onverwachts verrassend effect.

contact us
 
Google
WWW www.paulomayka.nl
    2004 Circus Zanzara by Paulo & Mayka   Email us   Contact Us