Paulo and Mayka
Kindervoorstelling
Voorst. voor volwassenen 
Jarenlang hebben ze bij grote internationale circussen, musicals, balletten en opera's gewerkt. Maar in 1990 besloten Paulo en Mayka, met een schat aan ervaring op zak, de knoop door te hakken om voor zichzelf te gaan werken. En zo geschiedde. Het kleinste circus van Nederland werd geboren. Geen circus pur sang, maar circustheater. Aan het begrip theater geeft het duo een brede invulling. Ze werken veel met levende dieren en in hun voorstellingen zijn ze uitermate veelzijdig. Naast circustheater maken ze straattheater, animatie, entre acts, poppentheater, podiumacts en geven ze trainingen aan jong en oud.
Familievoorstelling 
Voorstelling in tent 
Avondvoorstelling  
Voorstelling kan overdag 
op-/afbouwtijd in minuten 
Mayka speelt sprookjesachtig poppentheater, is toneelspeelster en acrobate en kent de weg in de wereld van de dressuur. In haar entre acts is ze assertief, innemend, praatgraag en brutaal, maar ook lief.
mayka
Technische fiche  
Acts met dieren 
Paulo, is van oorsprong meubelmaker, maar tegenwoordig al even veelzijdig als Mayka. In de rol van mimeclown is hij onbeholpen, onhandig, afgewogen en onpeilbaar. Dezelfde Paulo is echter ook de grijnzende gladjanus in een glimmend pak, een lenig acrobaat en een uitstekend dresseur.
Sejour voor ..... personen
Uitgebreide doc. op aanvraag
Paulo
Duur voorst. in munuten 
Beschikbare periode
Paulo en Mayka maken theater omdat ze dat leuk vinden. Theater voor volwassenen dat ook toegankelijk is voor kinderen en theater voor kinderen waar ook de volwassen mens zich ongegeneerd in kan verliezen.
Voorstelling kan buiten
Binnen voorstelling  Brochure in pdf
contact us
 
Google
WWW www.paulomayka.nl
    2004 Circus Zanzara by Paulo & Mayka   Email us   Contact Us